ALKMAAR - Zaterdag 21 december wordt het pand van de Koel310 aan de Koelmalaan veroverd en betoverd door Woodlands en haar aanhang voor de 2e editie van Woodlands Indoor Festival.


Tijdens de langste nacht van het jaar keert Woodlands Festival terug naar de Koel310. De culturele vrijhaven in Alkmaar wordt nog één keer omgetoverd tot een waar Dance-Walhalla. In samenwerking met vertrouwde partijen zoals De Weerwolven, De DutchAcidFamily en De Woodlounge belooft het weer een te gekke editie te worden.

Er worden 4 stages ingericht voor een diversiteit aan muziekgenres die alle zintuigen zullen doen prikkelen. Techno, psy-trance, live-bands, electronic soul en nog veel meer: het komt allemaal voorbij op 21 december.

Van 21:00 uur tot 07:00 uur de volgende ochtend kan er gefeest worden. Naast de muzikale vermakingen is er ook aan andere praktische zaken gedacht. Bij de Koel310 stopt bus 2 voor de deur, kun je gratis parkeren en overal kan gepind worden. Op de tap staat IJskoude Heineken en ook de speciaalbieren en topwijnen staan klaar achter de bar.

Hou voor de line-up het Facebook Evenement in de gaten!

Feel the vibe, joint the tribe: Kaarten zijn verkrijgbaar via het Facebook Evenement en kosten €13,50.