BERGEN AAN ZEE - Op zondag 15 december a.s. organiseert de Lionsclub Bergen Egmond Schoorl in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee het concert ‘Klassiek met een knipoog naar Kerstmis’. In het monumentale kerkgebouw heeft de club de eer om samen met de talentvolle Aimee Hautvast (mezzosopraan) en Alessandra de Gennaro en Michele D’Áscenzo (beiden op piano) de ‘kerstgedachte’ te vieren en uit te dragen.

Gelegenheidstrio
Aimée Hautvast (1994) studeerde in 2018 af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Op dit moment werkt zij aan haar Master onder begeleiding van Catrin Wyn-Davies. De Italiaanse pianisten Alessandra de Gennaro en Michele D’Ascenzo vormen samen het Sine Nomine Duo. Onlangs wonnen zij de Adriatico Music Competition in Ancona. Dit gelegenheidstrio zal onder andere werken van Mendelssohn, Strauss en Fauré ten gehore brengen.

Create opportunities
Wat is er mooier dan in de sfeer van winterkou, van kerst, van het Vredeskerkje in Bergen aan Zee en goede doelen te genieten van bovengenoemde klassieke muziek. De Lionsclub, Aimée Hautvast, Alessandra de Gennara, Michele D’Ascenzo hebben onder andere door sponsoring van Maene-Ypma Piano’s Alkmaar de mogelijkheid om zowel iedereen te laten genieten van een mooi concert in een prachtige ambiance als de mogelijkheid om met de volledige opbrengst van dit concert een tweetal goede doelen te steunen. Een ware kerstgedachte! Deze doelen zijn de zandtransportbaan voor kinderen in de Schoorlse duinen en de Stichting Schoolproject Ethiopië.

Uitnodiging
Lionsclub Bergen-Egmond-Schoorl nodigt u en uw dierbaren van harte uit voor dit concert: ’klassiek met een knipoog naar Kerstmis’ op zondag 15 december om 14:00 uur in het Vredeskerkje, Kerkstraat 21 te Bergen aan Zee. Kaarten à €20,- per persoon inclusief koffie/thee bij binnenkomst. Voor drankjes in de pauze en na afloop kunt u muntjes à €2,- per stuk kopen. De opbrengsten komen geheel ten goede aan bovengenoemde projecten. Kaartverkoop via: lionsbesconcert@gmail.com