ALKMAAR - In het paasweekend van zaterdag 20 t/m 22 april organiseert de Koel310 de tweede editie van Smaakmakend Festival Alkmaar op het grasveld van de Koel310 gelegen in een groene oase. Wat kan jij als echte bourgondiër op het outdoor foodtruckfestival verwachten van dit culinaire avontuur voor de hele familie.

Eten
Vlees, vis of vega?! De vele duurzame en biologische foodtrucks die we hebben geselecteerd bieden de lekkerste specialiteiten, bereid met ingrediënten uit alle windstreken. Van oosterse falafel, Indische roti, Argentijnse steak tot Hollandse poffertjes.

Drinken
Wij hebben een selectie gemaakt van high-end wijnen van de beste wijnhuizen, wij schenken graag een mooi glas voor je in op ons gezellige wijnplein. Toch meer een bierdrinker dan hebben we in de biertuin heerlijke speciaalbiertjes van lokale brouwers. Voor de kleine drinkers staat de limonade koud.

Kinderen
De speelgoedkoning van Altoys verzorgt disco dansen, spelletjes, schminken & springkussens! Alles zodat de kinderen zich vermaken en jij zelf ook even echt kan genieten.

Muziek
Zaterdag 60's bandjes; dus peace, love & happiness met te gekke bandjes die enkel muziek uit de 60's spelen. Met onder andere: Seaside Stringers, de huisband van join the band sessions, BacktoBasix. Zondag Caribische sferen; exotische sferen met een waanzinnige live-band vanuit het zonovergoten Caribisch Zomercarnaval Rotterdam, samen met alle toeters & bellen. . Maandag is de dag van de paashaas; Nederlandse traditie dus Nederlandstalige muzikanten en een grote zoektocht naar de lekkerste eieren met super leuke verrassingen!

De keukens zijn geopend van 13:00-21:00. Gratis entree.

Locatie informatie: Koel310/Koelmalaan 310/1813JE/Alkmaar/pin aanwezig/gratis parkeren/bus 2