BERGEN - En ook dit jaar is er weer een heel programma samengesteld door de Oranjevereniging Bergen. Aanstaande woensdag verschijnt de Oranjekrant in de huis- aan huisbladen met het complete programma.

Hij was een jaar of 17-18 toen hij met zijn maat Richard Dekker voor het eerst betrokken raakte bij de organisatie van de Oranjefeesten in Bergen. We hebben het dan over 1977. Nu zijn we ruim 40 jaar verder en is Cor Dekker al die jaren een onmisbare kracht voor de Oranjevereniging geweest. Hij verzorgt de techniek bij alle podia, openingen en de muziek bij de kinderspelen. Ook dit jaar heeft hij samen met een paar jonge stage assistenten alles weer top geregeld. Cor: “Yes we hebben het weer voor elkaar!” Hijzelf wil graag ook een compliment geven aan de Oranjevereniging Bergen.“Zonder dat iemand het in de gaten heeft, komt alles goed, dankzij de inzet van deze bijzondere club vrijwilligers, chapeau!

Oproep: vind je het leuk om een keer een dag mee te werken in het team voor de techniek op Koningsdag? Voor ieder podium (3) zijn we nog op zoek naar een stage assistent/runner. Het is je kans een keer kennis te maken met dit werk en je kan het daarna op de CV bijschrijven.

Meld je aan via: 06 11321182 of mail naar monique@stichtingtijdgeest.nl