BERGEN - Het weekend begint op vrijdag goed in Cafe de Taverne met DJ Steef. Op zondag live-muziek met Soul Survivors.

Vrijdag 3 maart

Thank God It's Steef

DJ Steef draait de lekkerste disco, funk, big beats en hiphop en alles wat verder dansbaar is met hart en ziel. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en soepel beweegt. Djensen!!!

Tussen 22.00 en 03.00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 5 maart

Taverne Live: Soul Survivors

Bij soul muziek komt alles samen: plezier, emotie, dans, liefde en een rauwe rand. De Soul Survivors uit Amsterdam zijn talentvolle twintigers van het conservatorium die de roots van de popmuziek niet verloochenen. De band bestaat uit vrienden die hun meters hebben gemaakt in de Amsterdamse live muziek scene. De Soul Survivors spelen de nummers van onder meer Marvin Gaye, TheTemptations en Sam & Dave in frisse uitvoeringen.

Zanger Remko Spaaij heeft die donkere soul stem die elke zaal in vervoering brengt. De ritme sectie en de blazers toveren het Motown and Memphis soul geluid terug naar deze tijd. Soul Survivors durven van de gebaande paden af te wijken door ook de minder bekende juweeltjes te spelen uit de soul catalogus. Af en toe stopt de band ongemerkt een opzwepend eigen nummer in de set.

Soul betekent ook blues en rock, denk aan hoe de Blues Brothers het deden. Zelfs de blues covers van Andre Hazes staan op de setlijst. De band kan elk feest transformeren in de Northern Soul dans avonden uit de Engelse jaren 70 zoals in de Commitments film. Soul Survivors, met hart en ziel.

Entree gratis, aanvang 16:00