BERGEN - Hierbij optredens in de Taverne op 2, 3 en 5 februari.

Donderdag 2 februari
Taverne Live: Eighties Playground
Singalong'80

Sing along in TaverneTears for Fears, Joe Jackson, Crowded House, Elvis Costello, Dexy's Midnight Runners en veel meer komen voorbij bij deze '80 Sing Along. Ben je fan van the '80, stof dan je stembanden af en zing lekker mee met Sasja Dries (zang), Jip en Jasper Teule (drums en bas), Ton Rombout (piano), Fil Dekker (keyboards) , Jop Bladeli (gitaar) en leden van het 100 koppige koor Vocal Playground. Gewoon kijken en luisteren mag ook! Ben jij groot eighties fan en van meezingen met je favoriete hits? Vanavond is je avond, aanvang 20:30 vrij entree

Vrijdag 3 februari
Thank God It's Steef


DJ Steef draait de lekkerste disco, funk, big beats en hiphop en alles wat verder dansbaar is met hart en ziel. Het maakt niet uit of het 70's , 80' , 90's of 00's is, als het maar knalt en soepel beweegt. Djensen!!!

Tussen 22.00 en 03.00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 4 februari
Taverne Live: Diederik Nomden (van The Analogues, Johan en Her Majesty) & The Rumble Royale, voorprogramma Dean Presley


Check: https://youtube.com/watch?v=_e-lEWe8n2k&feature=shares

Stel: je laat de composities van The Beatles uitvoeren door Joe Cockers Mad Dogs and Englishmen. Voeg daar een vleugje Derek and the Dominoes aan toe, en dat is wat er ongeveer uit kwam toen Diederik Nomden en Rumble Royale de krachten min of meer bij toeval besloten te gaan bundelen.

Diederik Nomden, zanger/toetsenist/gitarist bij The Analogues en Her Majesty, maakte het afgelopen decennium drie soloplaten met op sixties-/westcoast-achtige leest geschoeide melancholische popmuziek. Sporadisch trad hij in z'n eentje op, maar nog nooit met band. Simpelweg omdat hij de juiste band nog niet gevonden had. Tot nu.

Vanmiddag zijn ze met z'n tienen. Om al die prachtige nummers die Diederik in zijn homestudio hoogstpersoonlijk in elkaar knutselde even vakkundig door elkaar te schudden met een dampende ritmesectie, ronkend Hammondorgel, snijdende gitaarlicks, kruidige blazers, hemelse harmonieën en ouderwets opzwepende percussie.

We beginnen dit nu al fantastische optreden met een voorprogramma:

Dean Presley is een jonge singer/songwriter uit Alkmaar die zijn inspiratie haalt uit de pop, country, en folk van de late jaren '60 en de vroege jaren '70.

In zijn melodieuze songs hoor je af en toe echo's terug van bands als The Beatles, CSNY en andere (soft)rock en countrybands door wie hij is beïnvloed, maar voor alles klinken zijn liedjes onmiskenbaar als Dean Presley.

Vanmiddag speelt hij zijn beste nummers live in De Taverne.

Entree gratis, aanvang 16:00