BERGEN - Aanstaande vrijdag en zondag weer leuke optredens in de Taverne.

Vrijdag 24 maart
LaDJ Sam Hof


Deze vrijdag draait DJdame Sam Hof in de Taverne. Zij durft alles van Relight My Fire tot 24k magic, van hard rock, hiphop en hits tot house. Vol = proppen

Tussen 22.00 en 02.00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 26 maart
Taverne Live: Subterranean


Check: https://youtube.com/watch?v=CVb82WW5Mxg&feature=shares

Subterranean Street Society is een Deens-Nederlandse band die een mix van Folk, Alternative en Grunge maken.

Over een metalen resonator, scherp schurende holle basgitaren, vintage cassette tape noise en duistere drums hoor je een ruige stem poëtische verhalen vertellen over tragische helden, romantische liefde en zwervende zielen.

Kwetsbare storytelling met een manisch randje gebaseerd op een leven van reizen tussen zalen, festivals en het spelen op de straten van Europa. Live is de band ruig, explosief en onvoorspelbaar.

Toch kan de band ook verrassen met uitgeklede versies van hun repertoire gebaseerd op akoestische instrumenten, samenzang of het meest minimale: één man en zijn gitaar.

De band exporteert zijn verslavende ruige folk-Grunge als sinds 2017 over de hele wereld met shows in Nederland, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Rusland en Nieuw-zeeland. Tevens was hun muziek te horen onder de populair netflix serie 'Ragnarok' Op tv was de band te zijn bij 'The Ballroom' van Jan Douwe Kroeske.

Hier presenteerde ze hun concept-album 'Twelve Steps over alcoholisme. Dit album was zeer goed ontvangen door de Nederlands muziek pers met o.a. lovende recensies in Trouw, Oor en Musicmaker. Op 11 februari 2022 brachte de groep haar derde studio album 'Saudade' uit: Een melancholische orkestrale zwerftocht door de liefde, die Oor al als 'Even indrukwekkend als de voorganger 'twelve steps' heeft bestempeld. Op 23 september brachten ze "Fado" uit met de originele akoestische versies van de nummers van Saudade.

Subterranean Street Society:

Louis Puggaard-Müller: Vocals/Guitar
Ivo Johan Schot: Bass/Guitar/Vocals
Joost Koevoets: Drums/Tape noise/Vocals

Entree gratis, aanvang 16:00