BERGEN - Aankomend weekend staat er weer een mooi programma gepland in de Taverne in Bergen.

Vrijdag 8 december
Freaky Friday Night with DJ's Michael & Salinas


Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in oa. Victorie.Tussen 22:00 en 02.00 uur, 20+, gratis entree

Zaterdag 9 december
Taverne Live: Rock Karaoke


Check: https://www.youtube.com/watch?v=H_CYScqj_Yk

Smeer je stem en slik je slokje. Dit is je kans om met een live band het publiek te imponeren met je zangkunsten. Ook voor niet zangers en zangeressen een zeer gezellige, entertaining avond vol met lol. Doen we ook Born To Be Wild, Whole Lotta Love en Summer Of '69? Je weet het niet als je er niet geweest bent!
Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 10 december
Taverne Live: PEER


Kijk op: https://youtu.be/BEvqQEFQXEE

De oorspronkelijk uit het Nederlandse Middelburg afkomstige band PEER speelt pakkende poprock met een klein randje en haalt inspiratie uit bands als Nothing but Thieves en The Neighbourhood. Kort na het uitbrengen van hun debuut-EP kreeg PEER bekendheid op de nationale radio en speelde ze talloze shows in Nederland en internationale shows in Groot-Brittannië en Azië. In 2019 kwam hun eerste album uit en trapte de band een landelijke clubtour af in een uitverkochte Paradiso kleine zaal.

PEER heeft de afgelopen twee jaar gebruikt om nieuw werk te creëren en de nieuwe single 'Thinking About You' uit te brengen. De single is de eerste in een reeks van 3 singles die leiden tot een nieuwe EP die in 2023 uitkomt. In 2023 gaat de band op tournee door Nederland, België en Duitsland.

Nummers van de EP Mad For It! en het album Laughing About It Is Far More Exciting werden gebruikt in wereldwijde autoadvertenties voor Mini en Mercedes met F1-kampioen Lewis Hamilton in de hoofdrol. Ook zijn twee van hun nummers te zien in de Japanse Netflix-serie Terrace-House, en een ander nummer is gebruikt in een commercial voor sportmerk FILA.

Aanvang 16:00, vrij entree