BERGEN - Geniet samen met vrienden, familie en geliefden van al het heerlijks dat blooming te bieden heeft op eerste paasdag. Ga tijdens ons unieke paaspreuvenement op zoek naar Green Egg’s, vul je mandje met oesters en versier je bord met verrassende lekkernijen.

Onze nieuwe chef Roel heeft met zijn team mooie gerechten samengesteld. De ingrediënten zijn bij voorkeur biologisch en de groenten en kruiden komen veelal uit onze eigen Hoftuin. De koks staan in het hotel en op de terrassen live voor je te koken wat gepaard gaat met een goed glas wijn.

Aan iedereen wordt gedacht! Zo is er sfeervolle livemuziek en mogen de kids paascakejes versieren, eieren zoeken of een filmpje kijken. Zien wij jou zondag 21 april tussen 13:00 en 17:00 uur bij hotel blooming?

De prijs is € 35,00 per persoon, dit is inclusief een bruisend glas bij ontvangst, en kinderen (t/m 11 jaar) eten al mee voor € 17,50. Voor reserveringen kan je ons mailen op welcome@weareblooming.com of geef ons een belletje op 072-5820 520.