BERGEN - Hierbij het programma voor aankomend weekend in de Taverne.

Vrijdag 6 januari
Thank God It's Steef!


DJ Steef draait de lekkerste disco, funk, big beats en hiphop en alles wat verder dansbaar is met hart en ziel. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en soepel beweegt. Djensen!

Tussen 22.00 en 03.00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 8 januari
Taverne Live: Bark


Check: https://www.youtube.com/watch?v=LwXIywV02V0

Bark bestaat uit Marrit van Brummelen (zang, gitaar en piano), Frank Kooijman (zang, banjo en gitaar), Patrick ten Wolde (drums en cajon), Arnoud Deijl (mondharmonica, trekzak en percussie) en Kas van Diepen (Contrabas).

Bark speelt Americana in de breedste zin van het woord: van beatlesque tot country terug naar bluegrass en rock and roll. Onderweg zijn is een belangrijk thema in de liedjes van Bark, niet alleen naar verre oorden maar ook naar een nieuwe liefde of een vervlogen tijd.

Tijdens een optreden neemt Bark u mee door adembenemende landschappen; van de bergen in Alberta naar de woestijn van Arizona, van Canyon de Chelly, domein van de laatste indianen in New Mexico tot Telegraph Cove, thuishaven van vissers en bosbouwers. U maakt kennis met een werkeloze jongere, zittend bij het verlaten station van een ingeslapen stadje, mijmerend over een beter bestaan. Maar ook met een familie, die hun boerderij moeten achterlaten vanwege de Dustbowl.

Let the river take you home...

Entree gratis, aanvang 16:00