BERGEN - Bekijk hier het programma van 17 t/m 22 April van Taverne Bergen

Woensdag 17 April lekker jammen in de Taverne! Free and easy. Dit keer onder leiding van JAY TEE TETERISSA. Iedereen is welkom om je instrument te stemmen, je stem te laten horen of je keel te smeren.


Line up huisband:
- Drums - Leon van Etten
- Bas/Vocals - Jay Tee Teterissa
- Gitaar - Bas Phaff
- Toetsen/Vocals - Ryan Bechoe

Feel free to join the evening, de entree is gratis!

https://www.facebook.com/watch/?v=2267141773328755

Aanvang 21:00, vrij entree


Vrijdag 19 april Thank God It's Friday
DJ's Frank en Guido draaien vrijdag 19 april, Goede Vrijdag, de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's, 80's, 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!!!

40 up? 40 up yours! Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree

Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree


Zaterdag 20 april: Jules Mescaline
Check: https://www.youtube.com/watch?v=nOTc0yE8jXU&feature=youtu.be

Jules

Jules is een Nederlandse band die in 2007 is opgericht door zanger, gitarist en songwriter Jules Otto

De afgelopen jaren heeft Jules hard gewerkt aan een nieuw repertoire voor zijn 2e album en dit was onder de aandacht gekomen bij manager Frank Boers en top drummer Tom van den Heuvel. Bij de eerste kennismaking was al heel snel duidelijk dat er iets moois ontstond, en in samenwerking met Tom en Frank werd er vanaf dat moment aan de nieuwe band gebouwd.

Deze kwam wonderwel heel snel voor elkaar, de een na de andere top muzikant raakte enthousiast en sloot zich aan. Binnenkort zullen dan ook de eerste opnames voor het nieuwe album gaan plaatsvinden.

De bezetting bestaat uit top drummer Tom van den Heuvel, die al jaren meedraait op het nationale en internationale podium, de zeer ervaren Bassist Niels Verboom, toetsenwonder Coen Molenaar, bekend van o.a. Jan Akkerman, alleskunner Danny van Hek en podium beest Nino de Perlita op elektrische gitaren. Kortom, kroonjuwelen uit de Nederlandse muziekwereld. Met een stevige roots in de Haagse pop/rock scene.

Als belangrijkste invloeden noemt Otto grootheden als David Bowie, Bryan Ferry en Johnny Cash. Artiesten die net als hij het drama en het grote gebaar niet schuwen in hun muziek. Met zijn warme stemgeluid tast Otto diep in zijn ziel maar nooit zonder daarbij een gevoel voor melodie en pakkende refreinen te verliezen. Muzikaal klinkt daar nog eens de classic rock van bijvoorbeeld The Doors en Pink Floyd, maar ook het bijtende new wave geluid van The Sound doorheen.

Bezetting:
Jules Otto, Gitaar/Zang
Tom van den Heuvel, Drums
Danny van Hek, Gitaar
Nino de Perlita, Gitaar
Coen Molenaar, Keyboards
Niels Verboom, Bass

Discography:
Going Places 2018 (single)
The Man 2018 (single)
Online
https://www.facebook.com/julesottoband/


Zondag 21 april Live Baskar
Baskar is een vijf-koppige instrumentale space-funk band uit Nederland, wat begon als een project van de drummer en organist van Birth of Joy.

Volgens de muzikanten valt hun muziek moeilijk in een hokje te plaatsen, al zijn er best wat hokjes te bedenken; funk, afrobeat, Medeski Martin, jazz uit de Headhunters tijd, beetje Santana swing en af en toe wat psychedelische uitstapjes met uitgesponnen jams.

Check:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=h6tKdPpMr3I
https://www.youtube.com/watch?v=zo21Y081mfY

Aanvang 17:00, vrij entree


Maandag 22 april Live Jimi Barbiani

Check: https://www.youtube.com/watch?v=sK-Kin6m0uQ

The JIMI BARBIANI BAND is een nieuw project van een van de beste bluesrock slide gitaristen in Europa. De band is een samensmelting van invloeden. Hendrix, Joe Bonamassa, Jeff Beck, Free, Gov’t Mule komen langs in een explosieve sound. Verplichte kost voor muziekliefhebbers en gitaarliefhebbers in het bijzonder.

Jimi opende in het verleden al voor oa.: B.B.King, John Mayall, Robert Plant, Blues Brothers, John Mooney, Greg Allman, Joe Bonamassa, Eric Sardinas, Brian Auger, Ten Years After, Marc Ford, Steppenwolf, Canned Heat, Robert Cray, Dr Feelgood en Johnny Winter.

Aanvang 17:00, vrij entree


Cafe de Taverne
Karel de Grotelaan 1
1861 KH Bergen NH
www www.tavernebergen.nl
mailinfo@tavernebergen.nl
twitter @tavernebergen
www.facebook.com/tavernebergen