BERGEN - Ook komend weekend heeft Taverne Bergen weer een gavrieerd programma met DJ's Frank en Guido op vrijdag en op zondag Rubber.

Vrijdag 27 januari

Thank God It's Friday met DJ's Frank en Guido

DJ's Frank en Guido draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!!!

Tussen 22:00 en 03.00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 29 januari

Taverne Live: Rubber

Dikke kans dat jij je geboorte aan een optreden van Rubber te danken hebt. We zijn vooral bekend als stomende pop-rock band voor feesten en festivals die meer dan 1500 optredens heeft gegeven, hoofdzakelijk met poprock covers.

Maar we brengen ook eigen werk uit. Het nummer 'Dan Gaan De Lichten Uit' bereikte de 73ste plaats in de Mega Top 100. In 2022 verschijnt het eerste album met eigen werk in 15 jaar: Egocide.
We speelden op locaties variërend van feesttenten tot een clubfeest op het dak van Nile Hilton in Caïro.

Drie keer verkocht Rubber de Melkweg in Amsterdam uit met een eigen show.
Andere optredens vonden plaats in een bush bar in Nigeria, in ski-oorden, op straatfeesten, talloze bedrijfsfeesten en bruiloften in Nederland, België, Italië en Engeland.
Rubber speelde voor muziekcafés en bekende podia zoals Paradiso en Tivoli. De band begeleidde 13 weken lang elke week bekende artiesten op tv bij de live talkshow van Beau van Erven Dorens

Entree gratis, aanvang 16:00