BERGEN - Zie hier het Programma voor de Taverne de komende week

Vrijdag 10 januari Freestyler, DJ Steef
Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ Steef, die vorig weekend in de IJ hallen een nieuw partijtje 12"s op de kop heeft getikt. 40 up? 40 up yours!

Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree

Zaterdag 11 januari: Moor Park
Check:
https://www.youtube.com/watch?v=QKb3cq22y94
https://www.youtube.com/channel/UCUCYQsSbt1tp_Q5MwwzLRsA/featured

"Rocken alsof het je laatste dag is. Dat is waar de Noord-Hollandse rockband Moor Park voor staat. Ruig. Meeslepend. Explosief. Maar vooral puur". Moor Park is op een missie. Het doel? Harten veroveren. Daarna? Nederland. Met hun eerste twee singles 'On My Way' en 'Love Changes' knalt de band keihard je bovenkamer binnen, om vervolgens niet meer los te laten.

Vol overgave nemen de mannen je even mee naar hun eigen wereld, waar muziek regeert en zij de instrumenten zijn.Headbangen op aanstekelijke riffs, meezingen op catchy lyrics en handen in de lucht

Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 12 januari What The FRNK
Check: https://www.youtube.com/watch?v=jO3Xqk6c3Qo

What the FRNK is een 4-koppige Bluesrockband met Americana invloeden. Ze spelen op geheel eigen wijze nummers van o.a. John Mayer, ZZtop, Gary Clark jr, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Black Keys & Mick Jagger. Ook film muziek wordt door deze band omgezet tot songs met eigen invloeden.

Het indrukwekkende gitaarspel in combinatie met de sublieme en verrassende toetsen maken What The FRNK tot een interessante live band.

Aanvang 17:00, vrij entree