BERGEN - Zie hier het Programma van Taverne Bergen

Donderdag 14 november Try Out MoonUnit
De Alkmaarse band MoonUnit gaat als een raket. Ze hebben hun eerste single "Jeanny" uit met nog tientallen toffe tracks op de plank. De 3-mansformatie, ontstaan in 2015, is vernoemd naar de dochter van Frank Zappa. Want... Kom op, wie noemt zijn kind nou MoonUnit?!

De Alkmaarse Courant omschreef de band aan de hand van een optreden op Alkmaars Eigenste Festival als "Rock 'n Roll die als gebalde energie van het podium stuitert".

De energieke muziek geinspireerd op die van The Police, Arctic Monkeys, Loïs Lane, MuteMath en Kings of Leon is buiten de lijntjes, doordrenkt met passie en zal je zeker niet stil laten staan.

Kort om; hou ze in de gaten!
Aanvang 21:00, vrij entree

Vrijdag 15 november: Freestyler DJ's Freek Liefhebber & Jaap Jan Leijen
Jonge hongerige DJ's draaien nu disco en new house! Hete danstracks uit de collectie van DJ's Freek Liefhebber en Jaap Jan Leijen.
Vrij entree 22:00 - 02:00

Zaterdag 16 november: Live The Big Swamp (GER)
Check: https://www.youtube.com/watch?v=v7nnIpLl2qw

The Southeast of the United States, Cradle of the Blues. De bars en de pakken uit de vijftiger jaren vol van zweet en een muggenzwangere hemel in de nacht. De muziek van dezew vier mannen is down to earth, opzwepend en origineel en valt in het idioom van de Delta Blues, Southern Rock en Swamp Rock.

En dat gebracht door doorleefde Duitsers
Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 17 november Gruv On Tha Ruv

Funky en virtuoos. Stilstaan geen optie.

Steven de Geus (zang), Frank Bilsen (toetsen), Leon van Etten ( drums en Jay Tee Teterissa (bas) spelen onweerstaanbare groovy covers van Blackstreet, John Mayer, The Police, Bob Marley, Bill Withers, Marvin Gaye en nog meer.

Check: https://www.youtube.com/watch?v=NcjrxC0lpks

Aanvang 17:00, vrij entree