BERGEN - Zie hier het programma van deze week

Donderdag 19 september Stand Up Comedy: Bergen Lacht
We gaan alweer voor het vijfde seizoen iedere maand een Stand Up Comedy avond houden in De Taverne. En ook nu weer hebben we het voor elkaar gekregen om deze avond zonder entree te heffen aan te kunnen bieden. Maar dan nu wel met een nieuwe partner, dus ook een ververst aanbod aan comedians. Daarnaast hebben we het aantal comedians opgehoogd naar het heilige getal 7. Dan hebben we meer verscheidenheid en vaart in de avond, dus:
Elke derde donderdag van de maand is het sportdag in Café Taverne. Kom je buikspieren trainen bij Bergen Lacht: Try-Out, Comedy Night. Al meerdere seizoenen een van de grappigste doordeweekse avondjes uit in Bergen.

Tijdens iedere editie staan er 4 tot 6 comedians en/of cabaretiers op het podium die nieuw materiaal komen try-outen. Kom langs en ervaar hoe het is om aan het begin te staan van iets HI-LA-RISCH of juist totaal niet ;)

Deze editie van 19 september:
MC: Rogier Bak, check: https://www.youtube.com/watch?v=-FNCNVLeD-o
Odette van der Molen, check: https://www.youtube.com/watch?v=OK8y5-1nyAg
Richard Walker (UK)
Henk van Huisstede
Dagmara Wildschut
Socrates Kimon (US)
Emily Higginson (US)

Duik mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy en cabaret met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland.

Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen de artiesten en een MC u een lekker avondje uit.

Entree is gratis.

Facebook: https://www.facebook.com/aoteventsnl/

Vrijdag 20 september Freestyler, DJ Salinas
Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ Gerard Kok aka Salinas, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in Koel 310 en Podium Victorie.

40 up? 40 up yours! Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree

Zaterdag 21 september: Tribute To Oasis
Komodo/Lucas Hamming leden spelen Supersonic, Wonderwall, Some Might Say, Champagne Supernova, Don't Look Back In Anger, Live Forever en meer...

Zac Chapman - Electric Company
Tommy Ebben - Komodo
Thomas Veenstra - Lucas Hamming
Pieter Holkenborg - Automatic Sam / Hilltop Howlers
Paul Diersen - Shaking Godspeed / Raw Flowers

Aanvang 22:00, vrij entree

Zondag 22 september Live The Deltaz (US)
Check: https://www.youtube.com/watch?v=uesSoRJxqBw

Wat je van ver haalt is lekker en dat geld zeker voor The Deltaz uit het zonnige Los Angeles. The Deltaz werden gevormd door twee broers, John en Ted Siegel, toen zij nog op high school zaten. Gedurende meer dan 10 jaar werd door de broers hard gewerkt om een breed scala aan sounds onder de knie te krijgen, van zware blues en psychedelische rock tot klassieke country en folk. Al spelend in hun zelf gebouwde studio in de heuvels met uitzicht op Los Angeles smeedden zij wat inmiddels het kern geluid van The Deltaz is worden.

Aanvang 17:00, vrij entree

Cafe de Taverne
Karel de Grotelaan 1
1861 KH Bergen NH
www.tavernebergen.nl
info@tavernebergen.nl
twitter @tavernebergen
www.facebook.com/tavernebergen