BERGEN - Zie hier het Programma van Taverne Bergen

Donderdag 21 november Stand Up Comedy Bergen Lacht
Elke derde donderdag van de maand is het sportdag in Café Taverne. Kom je buikspieren trainen bij Bergen Lacht: Try-Out, Comedy Night. Al meerdere seizoenen een van de grappigste doordeweekse avondjes uit in Bergen.

Tijdens iedere editie staan er 4 tot 6 comedians en/of cabaretiers op het podium die nieuw materiaal komen try-outen. Kom langs en ervaar hoe het is om aan het begin te staan van iets HI-LA-RISCH of juist totaal niet ;)

Deze editie:
MC: Arjan Kleton
Jasper van der Veen (winnaar Leids Cabaret Festival 2019)
Chris Silos (schrijver voor vele tv programma's)
Tobias Tonch
Eline de Jong
Thijs Venneker
Jorik van de Kamp

Duik mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy en cabaret met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland.

Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen de artiesten en een MC u een lekker avondje uit.

Entree is gratis.

Website: https://www.aotevents.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/aoteventsnl/
Aanvang 21:00, vrij entree

Vrijdag 22 november: Freestyler DJ Lady Sam Hof
Deze vrijdag draait favoriete platendraaidame Sam Hof in de Taverne. Zij durft alles van Relight My Fire tot 24k magic, van hard rock, hiphop en hits tot house. Vol = proppen
Vrij entree, 22:00 - 02:00

Zaterdag 23 november: Live: Rockford
Check: https://www.youtube.com/watch?v=kDO3_g_c9r8&t=70s

Rockford - genoemd naar de geboorteplaats van zanger / gitarist Niels Schmitz is een powertrio uit heel Nederland. Alle leden hebben in verschillende bands gespeeld zoals Cape Canaveral, Whyne en The Exploding Shetland Ponies. Rockford maakt een smeuige sexy zoete cocktail van Rock en Stoner, goeie songs met een kop en een staart.
Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 24 november Live: Julian Primeaux & Band (USA, New Orleans)
Check: https://www.youtube.com/watch?v=eVjNcsX1Xck

Julian Primeaux, de bastaardzoon uit het huwelijk van rock 'n roll met gospel combineert elementen van gospel, punk, blues, rockabilly en old time country overgoten met een lading modder uit de moerassen van Louisiana, USA.

In 2009 bracht hij zijn debuutalbum "Flowers From My Bones" uit, en zijn meest recente is van 2016 "This Guilded Swaying Heart"

Het ene nummer doet denken aan Seasick Steve, terwijl het andere nummer klinkt als een gospelende Robert Plant maar ook de slepende countryblues van The Rolling Stones en de sound van Jimi Hendrix zijn in zijn werk te herkennen.
Aanvang 17.00 uur, gratis entree

Donderdag 28 november Live: Twister
TWISTER. Driemansband. 2 drummers. 1 zanger.
80's Hits > TWIST > Nieuwe Muziek
Check: https://www.facebook.com/tavernebergen/videos/2679917402051188/

Allemaal 20 brothers house broeders:
Marcel Keijser, drums
Rene Lenting, MC, samples
Raymond Dreesen, drums
Aanvang 21:00, vrij entree