BERGEN - Zie hier het programma van 31 januari t/m 2 februari

Vrijdag 31 januari Thank God It's Friday
Check: https://www.youtube.com/watch?v=yjQETalRpdg

DJ's Frank en Guido draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!!!40 up? 40 up yours!

Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree

Zaterdag 1 februari: Jeremy Olivier & Band ( Zuid Afrika)
Check: https://www.youtube.com/watch?v=_7o8ObWKk4U
https://www.youtube.com/watch?v=ht2S8ym6MhU

Jeremy Olivier is een gevierd artiest in zijn thuisland Zuid Afrika.Niet in de laatste plaats dankzij de finale van The Voice Of South Africa in 2016.Hij speelde onder andere met George Benson, Daniel Bedingfield, Ladysmith Black Mambazo en Johnny Clegg.
Jeremy is geboren in Zimbabwe. Daar tourde hij sinds zijn 14e met een rockband het land door. Daarna verhuisde hij naar Zuid-Afrika waar hij studeerde aan de University of Cape Town’s College Of Music. Na zijn afstuderen bracht hij verschillende succesvolle singles uit.
Het nummer ‘Beautiful’ over zijn geadopteerde zoontje die meteen na geboorte was achtergelaten is door Unicef bij de campagne Ending Violence Against Children gebruikt.

De band bestaat uit:
Jeremy Olivier, zang/gitaar
Frank Bilsen, toetsen
Sola Moltman, bas
Eliando Hatumena, drums

Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 2 februari Ruben Hoeke Band
Ruben Hoeke behoeft nauwelijks meer introductie: verschillende keren uitgeroepen tot Nederlands beste gitarist, ook zo weer dit jaar, op tour met o.a. Jan Akkerman en John Hayes (Mothers Finest) tijdens de 'Knight of the Guitar', Roberto Jackettoi & tyhe Scooters, clinicas, workshops, gastoptredens en uiteraard met zijn eigen 'Ruben Hoeke Band' waarmee hij een vette mix van Soul, Rock, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues speelt.

Een recensent omschreef de RHB als ”een formidabele formatie met een unieke sound” en het optreden ”vonkte als de hel en vlamde als een F-16 met zijn naverbranders op maximaal”.

Ruben Hoeke * Eric Hoeke * Mike Kamp * Lucas Pruim

RHB Facebookpagina: https://www.facebook.com/RubenHoekeBand
RHB Website: http://www.rubenhoeke.com

Aanvang 17:00, vrij entree