BERGEN - Zie hier het programma voor de Taverne Bergen de komende week

Vrijdag 7 februari Wild Romance
Kaartjes kosten € 12,50 en zijn online verkrijgbaar:
https://www.chipta.com/nl/tickets/event/25268/wild-romance-ft-dany-lademacher-en-david-hollestelle/event-info/

Check: https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=s0gTFxpbnmc

Legendarische band van Herman Brood on stage in de Taverne!

Dit is dé kans om The Wild Romance live te zien in Bergen tijdens de Veronica Tapes tour.

De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers die kwaliteit zoeken sneller kloppen. De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', was en is de volop in het nieuws.Hun live Shows worden door zowel blije fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band is Hot, hun agenda stroomt vol met optredens in binnen en buitenland. Na de vorig jaar uitgekomen cd ,,No Time '' die ook zeer goed werd ontvangen door pers en publiek vonden de mannen tijdens deze drukte ook nog eens tijd om elke maand heel vroeg in de ochtend live op te treden bij Giel Beelen in zijn Veronica Studio.Deze unieke Veronica Tapes zijn nu verzameld en gebundeld tot een unieke live Vinyl EP die in een beperkte oplage op de markt komt dus is nu al een Collectors item......!!Wild Romance Live @ Veronica Tapes zijn nu klaar en de platen persen draaien dus kom langs en maak ook deze legendarische Wild Romance Live Vinyl release party's mee ! Deze unieke Vinyl EP is te verkrijgen in de zaal.

Wild Romance terug? Wild Romance is al zes jaar terug...!!!

Sommigen zullen zelfs zeggen dat 'the Wild Romance van Herman Brood' nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig.Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot Rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever.Het was Sex, Drugs, Rock 'n' Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet...

Wel, anno 2019 heeft de Wild Romance the best there is aan boord: Dany én David frontman Edgar Koelemeijer, de toetsenist Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan 't Hoen (drums).

Het Resultaat is het album: No Time. 'No Time' rockt, 'No Time' rollt en 'No Time 'raakt je in hart en onderbuik !Kortom : Wild Romance is ready to rock en komen graag bij jullie 'live on stage'om dit te bewijzen met al die New Songs & natuurlijk ook met die legendarische Herman Brood hits.

Zaterdag 8 februari: Madonna Undercover
Een avond vol met de grootste hits van Queen Of Pop Madonna!

Sessieleider/drummer Chris van der Meer ( Amy Winehouse, Simply Red Undercover) heeft weer een tóp band om zich heen verzameld, en heeft in Eve McKing de perfecte zangeres gevonden!

De band:
vocals - Eve McKing
gitaar - Niels van der Steenhoven
basgitaar - Marc Tromp
keyboards - Thijmen Oberink
drums - Chris van der Meer
backingvocals - Tessa Bons/Anne Postma

Entree € 7,50

Online verkrijgbaar: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/26027/madonna-undercover/event-info/

Aanvang 21:00, entree

Zondag 9 februari Moonyard
Check: https://www.youtube.com/watch?v=tmx0aS6W9mk

MoonYard is een dynamische liveband brengt je echte eerlijke muziek. Ze spelen warme retro-rock uit het Amerika van de jaren zeventig met vierstemmige zang en een hijgende Hammond. Fris eigen materiaal en gloeiende covers met ballen gespeeld op een prima gestileerd podium.Deze februari komt hun nieuwe album "Crescent" uit.MoonYard speelde op de Zwarte Cross, Amsterdam Guitar Heaven, Radio 1, 2 en 3, Countdown Café en diverse podia in binnen- en buitenland.

Op de setlist staan o.a:
CSN+Y - Jackson Browne - The Band - The Allman Brothers -Tom Petty - Stephen Stills - Bob Dylan - Neil Young - Joni Mitchell - Manassas - JJ Cale en eigen werk!

Bandleden:
Ronald Buiting - percussie, gitaren en zang
Gerton Eijkelkamp - drums en zang
Henk Buiting - hammond orgel, piano en zang
Stef Woestenenk - lead zang & gitaren
Hans Hoog Stoevenbelt - bas

Discografie
ElioElio (2009) EP
(Vaya Con Dios) Maria (2010) Single
Music from The Heart (2014) Album
A Dogs Day of Summer (2015) EP

Aanvang 17:00, vrij entree