BERGEN - Zie hier het Programma van 7 t/m 14 november van Taverne Bergen

Vrijdag 8 november: Freestyler DJ's Salinas & Michael (vinyl only)
Wat is het toch lekker relaxed dansen in de Taverne, alles kan en alles mag, als het maar lol is. Vanavond draaien Salinas & Michael legendarische 12"s.
Vrij entree, 22:00 - 02:00

Zaterdag 9 november: Live Rock Karaoke
Check: https://www.youtube.com/watch?v=H_CYScqj_Yk

Smeer je stem en slik je slokje. Dit is je kans om met een live band het publiek te imponeren met je zangkunsten. Ook voor niet zangers en zangeressen een zeer gezellige, entertaining avond vol met lol. Doen we ook Born To Be Wild, Whole Lotta Love en Summer Of '69? Je weet het niet als je er niet geweest bent!
Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 10 november Raw Medicine
Check: https://www.youtube.com/watch?v=aeQ6IM5_f3o

RAW MEDICINE. Dirk Vermeij – Rudy Englebert – Arthur Bont. De rijke historie van Raw Medicine's bandleden omvat o.a. Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor.

In plaats van op hun lauweren te rusten, weten de mannen van intussen een stevig aantal bezoekers te trekken met een eigen repertoire, met hier en daar een knipoog naar hun verleden.

De band kwam halverwege 2017 flink in het nieuws op social media vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. De eerste optredens volgden elkaar in rap tempo op, en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om.

"Dacht je dat Rock & Roll dood was? Nee hoor, die is springlevend!

Het heet alleen nu anders: Het heet nu RAW MEDICINE"

Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: just what the doctor ordered!
Aanvang 17:00, vrij entree

Donderdag 14 november Try Out MoonUnit
De Alkmaarse band MoonUnit gaat als een raket. Ze hebben hun eerste single "Jeanny" uit met nog tientallen toffe tracks op de plank. De 3-mansformatie, ontstaan in 2015, is vernoemd naar de dochter van Frank Zappa. Want... Kom op, wie noemt zijn kind nou MoonUnit?!

De Alkmaarse Courant omschreef de band aan de hand van een optreden op Alkmaars Eigenste Festival als "Rock 'n Roll die als gebalde energie van het podium stuitert".

De energieke muziek geinspireerd op die van The Police, Arctic Monkeys, Loïs Lane, MuteMath en Kings of Leon is buiten de lijntjes, doordrenkt met passie en zal je zeker niet stil laten staan.

Kort om; hou ze in de gaten!
Aanvang 21:00, vrij entree