BERGEN - Vrijdag 18 Maart: Circus Knoppendraaiers

We mogen weer, Circus Knoppendraaiers keert wederom terug naar de Tav! We kleden de hele tent aan met TV's rookmachines en lichten.Een avond vol met muziek, drank en gezelligheid. Verwacht een DJ-carrousel van 8 DJ's die muziek draaien van Disco tot Afro techno. Dat wordt een knalfuif.

Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 20 maart: Copperhead County

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock.De band werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde southern rock liefhebbers. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn "footstomping and beer raising tunes". Met 5 man sterk laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben. Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock. Heerlijke meeslepende nummers gebaseerd op de vibe van de oldschool southern rock bands.

Met een internationale platendeal op zak, zouden zij het najaar 2020 en voorjaar 2021 Europa onveilig maken met een uitgebreide tour. Dit om te vieren dat hun debuut album "Brothers" in September 2020 door heel Europa is uitgebracht. Helaas gooide covid-19 roet in het eten en doet de band haar best om zoveel mogelijk shows te doen 2022!Entree 5 euro, kaartverkoop aan de deur op de dag zelf, wees op tijd, op is namelijk op

Aanvang 15:00, 5 euro entree