BERGEN - Wat een daverend succes afgelopen zaterdag met een volledig uitverkochte voorstelling. De skipiste bezaaid met kussens, zitzakken en zelfs matrassen zorgde voor een geweldige sfeer. Wethouder Antoine Tromp luidde de bel voor de officiële start van vijf filmavonden onder de ‘sterren’! Een unieke ervaring op een bijzondere plek. Nog nooit vertoond in Bergen en u kan het meemaken. U bent van harte welkom.

De film voor de tweede voorstelling op 29-08-20 is inmiddels ook bekend: Le Mans 66 (‘Ford v Ferrari’) is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor de Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24-uur van Le Mans in 1966. Top cast en niet alleen voor mannen.

Tickets zijn inclusief een drankje € 12,50 per persoon.Reserveren tickets vooraf verplicht i.v.m. corona.Coronamaatregelen worden in acht genomen en nageleefd.Kom met de fiets, parkeerplaatsen zijn schaars.Per avond is er plaats voor maximaal 250 personen. Wees er dus snel bij want vol = vol.

Tickets kunnen besteld worden op www.eventstudio.nl of www.ilprimo.nl