BERGEN - Programma Taverne van 24-26 mei

Vrijdag 24 mei Freestyler DJ's Salinas & Michael
Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van destijds The Club en de Berger Meermin, en nu van diverse clubavonden in Koel 310 en Podium Victorie.

Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree

Zaterdag 25 mei: Saverio Maccne ( Argentinian bluesvirtuoso)

Met zijn powertrio Double Ace overrompelt Saverio Maccne welk publiek dan ook.

Jimi Hendrix, blues en jaren 60/70 rock worden liefdevol gecombineerd met invloeden uit de jazz. Saverio is een gitaarvirtuoos, die vanaf zijn 14e al vlieguren maakt met optredens van de kleine sleazy barretjes in Argentijnse buitenwijken tot grote bluesfestivals in Europa.

Check: https://www.youtube.com/watch?v=5VaT42OPCos

21:00, vrij entree

Zondag 27 mei Live Erwin van Ligten Band
Erwin van Ligten staat bekend om zijn indorock roots, en zijn fantastische gitaarspel met een melodieuze inslag en een lichte hang naar melancholie. Hij weet alle mogelijke muziekstijlen aan zich te binden, hard rockend tot gevoelig akoestisch, hij zet het naar zijn hand. Zondag 10 februari staat hij om 17u in de Taverne. Gratis entree

Bekend van o.a. The Alessi Brothers, Bertus Borgers, Julya Lo'ko, Mathilde Santing, Chris Hinze, en Astrid Seriese om er maar een paar te noemen.

Nu is het zover dat Erwin met de komst van zijn zojuist verschenen album een topformatie heeft opgericht, waarmee hij naast de bekende melodieuze kant (die zijn eerdere werken zo kenmerkten, nu ook de bluesy jazz kant kan invullen. De Band bestaat naast Erwin uit: Marcus Weymare op drums, Willem Swikker op Hammond, en Michael Peet op Bas.

Don't miss it!

Aanvang 17:00, vrij entree