BERGEN - Bekijk hier het programma van Taverne Bergen van 31 Mei t/m 2 Juni

Donderdag 30 mei Popkwis - Hemelvaart Editie
Test je muziekkennis met Cas Willemse en Steef van Leeuwen en strijd om de eerste plek met verrassingen en meezingers. Donderdag 30 mei om 21:00u in de TaverneHet feest der herkenning gaat wederom hand in hand met enkele hersenbrekers.Zo hoor je nog eens iets nieuws en is natuurlijk uiteindelijk iedereen een winnaar!De wisselbokaal is gerepareerd en in da house.

Aanvang: 21.00 uur, aanmelden is niet nodig, reserveren wellicht wel en de toegang is natuurlijk gratis.

Vrijdag 31 mei Thank God It's Friday
DJ's Frank en Guido draaien vrijdag 31 mei de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!!!

40 up? 40 up yours! Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree

Zaterdag 1 juni: Freestyler - Hits After Woodlands DJ di StefanoAlles maar dan ook echt alles.... vinyl, cd's mp3's, house, rock, disco, foute hits... alle 69 geweldig, avontuurlijk, dansbaar en meezingbaar met DJ di StefanoVan 23:00 tot 03:00

Vrij entree

Zondag 2 juni Live Why Tony (nieuw album Mindhoven)

Check: https://www.youtube.com/watch?v=mj9O9APK09A&feature=youtu.be

Een cocktail van blues, grunge en soms een vleugje psychedelica , verpakt in catchy pop/rocksongs.Oftewel van The Beatles naar The Black Crowes en Led Zeppelin, Nirvana en Pearl Jam

Met Rob Cornelissen (zang/gitaar/piano), Frank van Bussel (gitaar/zang), Roel van Erp (bass) en Adje Janssens (drums). Twee albums werden er uitgebracht de afgelopen jaren en nu is er een nieuw album "Mindhoven". Ready for some shows!

Aanvang 17:00, vrij entree