BERGEN - Taverne Open Air viert haar 5e verjaardag in 2024, een uniek festival dat regionaal talent omarmt in combinatie met grotere acts.

Gestart door Steef Van Leeuwen in 2019, Taverne Open Air is ontsproten uit het zeer succesvolle muziekcafé de Taverne gelegen in het hart van het kunstenaarsdorp Bergen. Ruim 10 jaar is de Taverne een graag bezochte plek voor livemuziek en DJ-avonden, met zowel opkomende als gevestigde namen. Geïnspireerd door dat succes lanceerde Steef Taverne Open Air als een festival voor de locale gemeenschap.

Door Steef zijn uitgebreide muzikale achtergrond en jaren in de muziekindustrie is het festival verzekerd van een zorgvuldig samengestelde selectie van artiesten.
Hoofd-act dit jaar is VAN DIK HOUT, niet weg te denken uit de Nederlandse rockhistorie dankzij “Stil In Mij”, vergezeld door een zorgvuldig doordachte line up van talent verspreid over drie podia. De volledige line up vind je hieronder.

Als zeer belangrijke aanvulling op goede muziek, is er op het festival een gevarieerd aanbod van mobiele keukens en verschillende bars, waaronder een karaoke bar.
Taverne Open Air is al 5 keer voor velen een perfecte dag uit geweest met warme, vrolijke en uitbundige bezoekers, die hun beste ik een onvergetelijke ervaring laten beleven.

TAVERNE OPEN AIR 2024 - LINEUP


TAVERNE STAGE
Van Dik Hout
Eyecloser
Byrchwood
Allus
Krappe Sokken
Luna Maki

REEVxCIRCUSKNOPPENDRAAIERS STAGE
Margaux
Coole Meneere
Jabdah
ELO
Septem
Fosse
Willy Blanket
Holotropic
Sjanson

DISCO STAGE
Salt & Pepper
Michael & Salinas
Tom Schiphorst
Thank God It's Friday (Frank & Guido)

FRESH FOOD, DRINKS & CHILL AREA
Mama Kookt
Stenley Joemroti
Circulus Outdoor Cooking
Bitterballen Bar
Wine Bar
Cocktail Bar
Karaoke Caravan

TICKETS €37.50 hier te koop
Website / Facebook
Voor meer information neem contact op met:
Steef van Leeuwen
Tel: +31 (0) 6 575 66 330
Email: TaverneOpenAir@gmail.com

LOCATIE: HV BERDOS - GROENEWEG5, BERGEN NH.
TIJD: 13:00 - 23:00 / 18+