BERGEN - Wat drie jaar geleden begon als een feestelijke gebeurtenis, ter ere van het 110-jarig bestaan van Bergen aan Zee, is ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. Was de eerste editie nog uitsluitend voor de inwoners bestemd, tegenwoordig is iedereen welkom. Het blijft echter wel een exclusief evenement met een maximaal aantal plaatsen van honderdvijftig.

Een menu in negen stops
Zoals de naam als zegt, bestaat dit leuke diner uit wandelen en eten. De wandelroute gaat langs negen restaurants in Bergen aan Zee. Bij elke stop wordt u verwend met een heerlijk gerechtje. Het totale menu op de route bestaat uit drie voorgerechtjes, een spoom, drie hoofdgerechtjes, een nagerechtje, een surprise koffie en zeven bijbehorende glaasjes wijn.

Een smakelijke route
Het evenement begint om 16.00 uur bij het Duinhuis. Hier krijgt u te horen bij welke locatie u gaat beginnen met uw walking dinner. De route gaat langs de volgende restaurants: Paviljoen Zuid, Paviljoen Hemingway, Paviljoen Noord, Restaurant De Zilte Zoen, Restaurant De Duinerij, Restaurant MAZ, Hotel Victoria, Hotel Nassau en Restaurant De Golf.

Exclusief diner met mooie wandeling
Zin in een leuke middag, heerlijk eten en een lekkere wandeling? Een toegangsbewijs voor deze wandeling met een negen-gangen menu kost 52,50 Euro. Deze prijs is inclusief een leuke extra verrassing. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Hotel Meijer in Bergen aan Zee. Wacht niet te lang want een deel van de kaarten is al verkocht.

14 april verzamelen om 16.00 uur bij Het Duinhuis (naast De Duinerij)
C.F. Zeiler Boulevard 10 1865 BB Bergen aan Zee

Kaarten kopen bij Hotel Meijer
Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee

Kaartjes dienen direct opgehaald en afgerekend te worden.
Hiermee is uw plaats gegarandeerd.