BERGEN - Het belooft weer een zeer muzikaal en feestelijk weekend te worden in Taverne Bergen. Van vrijdag t/m zondag kan men terecht voor het nodige vertier met op zondagmiddag een optreden van de legendarische band van wijlen Herman Brood, Wild Romance.

Vrijdag 16 februari

Tom Schiphorst Allnighter

Deze vrijdag draait DJ Tom Schiphorst in de Taverne. Funky house is zijn specialiteit

Tussen 22:00 en 02.00 uur, 20+, gratis entree

Zaterdag 17 februari

Taverne Live: Ralph de Jongh, Leon van Etten, Almar Fernhout en Jay Tee Teterissa

De Taverne is enorm blij dat deze geweldig muzikant weer naar Bergen komt! Ralph won meerder malen de Dutch Blues Challenge en is nog steeds een absolute sensatie om live te zien en te horen!

Door zijn rauwe blues á la Seasick Steve meets Mick Jagger vergaart hij ieder optreden weer nieuwe fans. Ralph de Jongh is dus écht een must om live te zien. En met de muzikale vader (en fan) die hij vond in Harry Muskee kan dat ook niet anders. De blues stroomt rijkelijk door zijn aderen, al van jongs af aan.

In 2004 werd Ralph opgepikt door niemand minder dan bovengenoemde Harry Muskee, die Ralph's talent erkende en werd geraakt door zijn muziek. Muskee nam Ralph mee op toernee als voorprogramma van zijn Cuby & The Blizzards, waarmee hij een grote groep trouwe fans vergaarde. Ralph wint de Dutch Blues Award 2011 voor beste vocalist en nadat hij er even tussenuit was wint hij in 2014 de Dutch Blues Challenge, en sindsdien staat hij als 'n huis!

Dit keer zijn Jay Tee Teterissa, Almar Fernhout en Leon van Etten van de partij.

Tussen 21:30 en 00.00 uur, 20+, gratis entree

Zondag 18 februari

Taverne Live: Wild Romance

De legendarische band WILD ROMANCE die Rock geschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een Hommage aan het meest iconische en spraakmakende album van Herman Brood & His Wild Romance: 'SHPRITSZ'

Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live aangevuld met vele andere Herman Brood ,,TOP HITSZ" en natuurlijk onze hedendaagse hits

't Gaat absoluut 1 groot feest der herkenning worden met al die fijne herinneringen maar ongetwijfeld ook alle emoties....

Anno 2024 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:

Dany Lademacher – Gitaar & Vocal
David Hollestelle - Gitaar & Vocal
Otto Cooymans - Toetsen & Vocal
Jo De Roeck- Lead Vocal
Gee Carlsberg- Bas
Jan t 'Hoen - Drums

Tickets online te bestellen: https://www.chipta.com/.../68099/wild-romance/event-info/

Aanvang 16:00, entree 17,50 euro

Woensdag 21 februari

Taverne Jamsessie: Wouter Wause Woensdag

Deze woensdag kan er van 21:00 uur tot 0:00 uur weer naar hartenlust gejammed worden in de Taverne. Het is weer Wouters Wauze Woensdag en dat betekent dat er weer ruimte is, voor iedereen die daar voor open staat, om samen de muzikale paden te ontdekken!

Onder de bezielende leiding van Wouter Mooy.

Neem je jam-maatje mee, of je vrienden en familie. En anders kom je kijken onder het genot van heerlijke biertjes aan de bar!

Aanvang 21:00, vrij entree