BERGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident op zondag 12 december op de Guurtjeslaan. Een vrouw stapte uit de bus en liep op het Plein in Bergen in de richting van de Breelaan, toen een onbekende man haar achtervolgde. Toen de vrouw de Guurtjeslaan inliep, probeerde de man een gesprek aan te knopen. Vlak voor de rotonde, ter hoogte van de Boslaan, belaagde de man de vrouw en probeerde haar vast te houden.


De vrouw wist zich te verweren en wist aan de greep van deze man te ontkomen. Zij rende hard weg in de richting van de Boslaan; dit was rond 17.45 uur. In de Boslaan stond een andere vrouw met een kind. Deze vrouw bekommerde zich om het slachtoffer. De politie komt ook graag met deze behulpzame vrouw in contact.

Onderzoek ingesteld
De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar deze man. Van hem is het volgende signalement bekend:
* man
* lichtgetinte huidskleur
* 1.70m lang
* 25-35 jaar oud
* tenger postuur
* smalle schouders
* dunne benen
* ongeschoren
* donker, halflang en golvend haar
* hij droeg zondagmiddag 12 december een spijkerbroek en een donkere jas.

Vragen aan het publiek
* Heeft u iets gezien van bovenvermelde gebeurtenis afgelopen zondag 12 december tussen 17.35 uur en 17.45 uur op het Plein of op de Guurtjeslaan?
* Weet u wie deze man is?
* Bent u mogelijk ook getuige geweest van bovenvermeld incident op zondagmiddag 12 december op het Plein of bij de Guurtjeslaan?
* Heeft u overige informatie die de politie kan helpen met dit onderzoek?
* De politie komt ook graag met deze behulpzame vrouw in contact: bent u deze vrouw, meldt u zich dan alstublieft bij de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Neemt u dan a.u.b. contact op met de politie via tel.nr. 0900-8844, of via onderstaand tipformulier. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 2021257603 bij.

2021257603