Bewolkt15.6 ℃

Nick Gras Optiek in Wieringerwerf

Nick Gras Optiek

In de sfeervolle winkel van Nick Gras Optiek in Wieringerwerf (vlakbij Schagen in de gemeente Hollands Kroon) vindt u een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen van vele topmerken. Tevens kunt u er terecht voor een persoonlijk advies over brillenglazen of contactlenzen.

De keuze voor een nieuwe bril of zonnebril is vaak een lastige beslissing. Het team van Nick en Esther Gras helpt u graag bij het kiezen van het juiste montuur. Luisteren naar uw wensen en geven u een goed en eerlijk advies. Voor ons is het namelijk erg belangrijk dat als u met een montuur van Nick Gras Optiek de deur uitloopt, u positieve reacties krijgt. Uw bril is tenslotte ons visitekaartje!  Naast alles op het gebied van uw ogen vindt u bij ons ook een afdeling horen, waar u ook voor de juiste hooroplossing aan het juiste adres bent. Wij adviseren u graag over het juiste hoortoestel maar ook gehoorbescherming.

Kom vrijblijvend eens langs.  Ook als u op zoek bent naar allerhande accessoires zoals lensdoosjes, oogdruppels en brillenkoordjes.

Foto's van Nick Gras Optiek

Nick Gras Optiek image 1
Nick Gras Optiek image 2
Nick Gras Optiek image 3

Zoek een bedrijf in Bergen:

Adres
Terpstraat 27a
1771 AC  Wieringerwerf
Telefoon
0227-600760
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Nick Gras Optiek. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map