Onbewolkt17.0 ℃

Quivalent in Wieringerwerf

Quivalent


Je, “ Goed Voelen “ en kunnen zeggen: “Vandaag is het mijn lievelingsdag en eigenlijk morgen ook”, daar is veel voor nodig omdat te bereiken. Dat gaat niet vanzelf. Weerbaar zijn (zonder agressie en verdriet), niet meer kunnen omgaan met dat stukje boosheid dat er altijd is, je moeten opdelen tussen je gezin, je werk en alle verplichtingen om je heen, keuzes moeten maken, dat geeft soms een gevoel van vreselijke onmacht.

Jezelf dan verliezen en niet goed meer weten hoe je om moet gaan met de huidige situatie, vereist actie. Je altijd beter voor moeten doen, dan je je eigenlijk voelt, is zeer vermoeiend Het lijkt een beetje op een must, dat als je tegenwoordig het even niet ziet zitten, je gebruik wil/moet maken van een Personal Coach die alles voor je regelt.

Zo simpel is dat natuurlijk niet! Het zou mooi zijn als bij tegenslag in ons leven er ineens iemand is die je meteen weer op het goede spoor zet. Daar moet je zelf heel hard aan werken. Maar, het onderkennen van de problemen, vooral tijd voor jezelf vrij maken en een steuntje in de rug, kunnen wonderen doen.

Foto's van Quivalent

Quivalent image 1
Quivalent image 2
Quivalent image 3

Zoek een bedrijf in Bergen:

Adres
Het Kompas 12
1771 KP  Wieringerwerf
Mobiel
06-20256873
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Quivalent. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map